Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno GW2

lotosek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie, to znaczy szczególnie do tych którzy kupili GW2 czy ogólnie się opłaca wydać te 180 zł na MMORPGa. Nie grałem w jedynkę ale paru kumpli polecało mi tą gierkę i że wyszła nowa część GW to się zastanawiam czy kupić. Napiszcie mi jakie pierwsze wrażenia mieliście z tej gry i czy nie żałujecie tych prawie dwustu złotych.

Opublikowano

Ja w ogóle nie żałuję, ach ta grafika. Ogólnie teraz nawet można za 130 zł kupić :) Jak najbardziej polecam. Łap linkacza do całkiem spoko aukcji.

http://www.keye.pl/games/product/id/5372/Guild-Wars-2-Standard

Opublikowano

A wiesz może czy GW będzie po Polsku, bo tak szczerze umiem angielski, ale wygodniej jest robić questy i inne rzeczy po Polsku.

Opublikowano

Chwilowy brak kluczy praktycznie wszedzie :O nawet u mnie na miescie w empiku też miali brak co z tego wynikło byłęm zmuszony kupic na gw2.com wyszło mnie sporo więcej ale jedno moge powiedzieć nie żałuje wydanych pieniędzy mimo, że jestem byłem graczem wowa który niecały tydzien temu pozbył sie konta na retku. Co muszę dodać, że skok z WoWa do GW2 jest naprawde ogromny, przez pierwsze chwile gry super potem pograłem jeszcze chwile było chujowo a po kilku godzinach chodzeniu z fabułą gry po prostu zrobiło sie świetnie ! Czyli prawdę mówiąc grę mogę ci polecić bez wachania!

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Ja gry nie polecam. Jasne, będziesz się cieszył w czasie wbijania levli, ale ja się tą grą po prostu znudziłem. Jest taka lipa na maksymalnym poziomie. Wszystko jest ustawione na "Early" game, ale w końcu każdy będzie miał każdą klasę każdej rasy. Ja uważam, że wyrzuciłem te pieniądze w błoto. Skoro znasz Angielski poczytaj jakieś teraźniejsze recenzje zagraniczne.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Gra godna swoich pieniędzy,a co do angielskiego to się nie martw. Ja też się obawiałem ale wszystko jest do ogarnięcia ,wszystko masz jasno zaznaczone na mapce.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ja gry nie polecam. Jasne, będziesz się cieszył w czasie wbijania levli, ale ja się tą grą po prostu znudziłem. Jest taka lipa na maksymalnym poziomie. Wszystko jest ustawione na "Early" game, ale w końcu każdy będzie miał każdą klasę każdej rasy. Ja uważam, że wyrzuciłem te pieniądze w błoto. Skoro znasz Angielski poczytaj jakieś teraźniejsze recenzje zagraniczne.

Ja na end game nie narzekam - mapki 90%, niedługo będę kończył, misja główna zrobiona, a teraz się po prostu bawię :D

Szukanie skinów do setów/broni może się pobawię w craft legendarnej i jest co robić na najbliższe pół roku ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Do PvP są specjalne mapy, ale z wojnami gildii raczej się tutaj nie spotkamy :( może w dodatkach przyszłych wprowadzą co nieco ;)

Ehh gdyby gra kosztowała 80zł to bym kupił takto na mmorpg 150zł...

Ehh gdyby kosztowała 80zł to by był abonament, a nie ma abonamentu, więc 150zł to pikuś. Wydasz raz, a nie jak na WoW'a, L2 przed ostatnim dodatkiem parę tysięcy po pewnym czasie ...

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...